al contingut a la navegació Informació de contacte

La casa dels Àngels

Al cor de Castellserà hi ha La Casa dels Àngels, una casa del segle XVI plena de misteris, on hi viu el Mag Lari. Diu la llegenda que hi va passar una nit el Sant Grial, la copa que Jesús va fer servir durant el Sant Sopar. El visitant podrà passejar per tota la casa i buscar l’habitació que va aixoplugar la copa més famosa de la història. També podrà visitar, si s’hi atreveix, les golfes on va viure Francina Redorta, una minyona que el 1616 va ser penjada per bruixa.

La Casa dels Àngels és una casa encantada i plena d’encant, que permet viure experiències úniques durant el seu recorregut a través de portes secretes, escales sinistres, catacumbes tenebroses i antics objectes màgics i sorprenents.

A La Casa dels Àngels també s’hi troben un bar, amb una gran terrassa, un petit teatret amb espectacles de màgia per a tots els públics, i l’exposició del Mag Lari sobre objectes de Michael Jackson, una de les més curioses del món.

La Casa dels Àngels et donarà prou al·licients per passar-hi un matí o una tarda que recordaràs durant molt temps. Una casa enigmàtica i màgica com cap altra.

Wonderland és el nom de l’exposició d’objectes de Michael Jackson que el Mag Lari ha estat recopilant al llarg de la seva vida. Fan del cantant des que tenia vuit anys, ha consolidat una de les col·leccions obertes al públic més originals que hi ha. La seva premissa ha estat la de mostrar objectes que van formar part de la vida del cantant, radicalment diferents entre ells i poc habituals de veure. Així doncs, hi podem trobar peces de roba, mobles de casa seva, discos d’or, petits objectes personals i fins i tot el seu famós guant d’Swarovskis.

El petit Llantiol és el cafè-teatre de La Casa dels Àngels. Està situat a la terrassa i té una capacitat per a 25 persones. Aquí s’hi representen funcions de màgia de petit format, en vàries sessions al llarg del dia, per tal que el visitant pugui gaudir d’un espectacle màgic abans o després de veure La Casa dels Àngels, depenent de l’hora que li vingui més de gust.

 

Carrer del Portal Nou, 3

25334 Castellserà (Lleida)

La Casa - 649 734 546

El Bar - 973 575 801

Correu electrònic - hola@lacasadelsangels.com

Pàgina web - https://lacasadelsangels.com

Cal Tarragona.jpg