al contingut a la navegació Informació de contacte

Recollida de la brossa

El municipi de Castellserà disposa del sistema de recollida porta a porta des del 2010.

Aquí trobareu tota la informació referent a la recollida.

Calendari de recollida setmanal.

Calendari de recollida del rebuig i obertura de la deixalleria.

Recollida a domicili de voluminosos.

Recollida de les restes de poda.

Informació deixalleria.

Tens dubtes d'on llençar un residu? Consulta la web residuonvas.cat clicant aquí.

Quins són els errors més habituals del rebuig? Consulta aquí. 

Càpsules de cafè. Teniu a la vostra disposició el servei de recollida de càpsules de cafè usades. Les podreu dipositar a l'entrada de l'Ajuntament (en horari d'oficina, de dilluns a divendres de 8.00h a 15.00h) i també a la deixalleria municipal (els dissabtes de 10.00h a 13.00h). Hi ha un cubell per a les càpsules de plàstic i un altre cubell per a les càpsules d'alumini.

Us recordem que la deixalleria és el recinte tancat on es pot dipositar residus especials com voluminosos, fustes, ferros, electrodomèstics, vidres plans, runa, olis, piles, florescents... Aquest és un servei setmanal, que obra gairebé tots els dissabtes de l’any (veieu calendari), de 10.00h a 13.00h i que és gratuït per a tothom.

Per tant, cal remarcar que NO es pot dipositar residus que van a la deixalleria a l’àrea d’emergència. Com sabreu o haureu pogut veure, en aquell espai s’han instal·lat càmeres de vigilància, i qualsevol actuació incívica, serà denunciada als mossos d’esquadra per tal que s’apliquin les sancions corresponents.

L’àrea d’emergència és l’espai exterior amb accés lliure per tothom. És un espai destinat a recollir aquelles deixalles de les masies i d’aquells habitatges que pel motiu que sigui, no poden o no els va bé, utilitzar el servei de porta a porta. Cal dir que les deixalles que es tirin allí cal dipositar-les a dins del contenidor corresponent i no deixar-ho a terra. Els envasos al contenidor groc, els cartrons plegats o xafats al contenidor blau i les botelles de vidre al groc. Els vidres plans, de finestres o similars, no es llencen al contenidor verd sinó a la deixalleria.