al contingut a la navegació Informació de contacte

AMPA Escola El Terrall

AMPA Escola El Terrall
Adreça: C/ Major, 35
Correu electrònic: ampacastellsera@gmail.com
Nom de contacte: Ivan Martínez Agustí

L'AMPA és una entitat sense ànim de lucre la qual al llarg de l'any fa diferents col·laboracions i és partícip en activitats i organitza diferents esdeveniments al llarg del curs escolar.

Abans d'iniciar el curs escolar, l'AMPA, promou la venda de llibres per al curs, continuant amb el programa de la reutilització de llibres, com a conseqüència dels resultats satisfactoris d'anys anteriors.

Ja començat el mes de setembre, l'AMPA col·labora en l'ofrena Floral de la Diada de l'Onze de Setembre.

Ben entrat el mes d'octubre hi ha la renovació de la junta, surten 3 membres de l'AMPA i entren els 3 nous membres, també es renoven els càrrecs de President, Sots-President, Secretari, Tresorer i dels vocals.

Al mes de novembre organitzen una sessió fotos d'estudi als alumnes amb el seu tutor en el pas de cada any per l'escola.

A mitjans de desembre col·laboren amb l'Associació dones Esclat en la participació de la festa solidaria de la Marató de TV3.

I en quan a les festes de Nadal s'apropa el Pare Noel a l'escola carregat d'il·lusió, regals i caramels per als nens, nenes i professors. Els alumnes poden parlar i fotografiar-se amb ell i gaudir d'una estona màgica.

També esperem amb gran il·lusió els Reis Mags dOrient fent-los el més agradable possible el seu pas pel nostre poble.

Al mes d'abril, l'AMPA subvenciona l'esmorzar de la festa de Sant Jordi organitzada a l'escola El Terrall.

També organitzen i col·laboren a la festa de Final de Curs, acomiadant els alumnes de 6è per al començament d'una nova etapa.

Al mes de juliol col·laboren amb la Festa Major de Santa Magdalena amb l'ofrena Floral a l'Església Parroquial.

També durant tot l'estiu s'organitza l'Escola d'Estiu, amb la qual es realitza un projecte d'activitats per als alumnes i així successivament cada any.

En fi, l'AMPA no son professionals però tenen una gran il·lusió i ganes de millorar per oferir una feina ben feta en benefici de totes les famílies; per tant, és possible que el treball que duen a terme no sigui del gust de tothom. Per això cal comptar amb l'opinió i la col·laboració del major nombre de persones.

Cal destacar, també, el suport que reben de l'equip directiu del col·legi.

  • Entitats