al contingut a la navegació Informació de contacte

Comunitat energètica

El passat 18 de gener vam organitzar una sessió informativa sobre les comunitats energètiques locals. Es va poder conèixer i compartir les diferents possibilitats per poder realitzar accions d'eficiència, mobilitat sostenible i instal·lacions de generació col·lectiva, que ens beneficiïn a tots i totes.

Es va acordar la constitució d'un grup motor, a través d'una associació sense afany de lucre que aplegaria a l'Ajuntament, persones i empreses interessades per valorar, definir i cercar finançament per a les primeres accions.

L'adhesió a l'Associació es preveu que sigui gratuïta, lliure i voluntària i es podrà realitzar en qualsevol moment. Tot i això, a mitjans del mes de febrer es preveu fer una segona trobada amb les persones interessades fins al moment per tal de poder formalitzar i constituir l'associació - Grup motor.

Com adherir-te? Ompliu el formulari i aporteu còpia d’ambdues cares del DNI clicant aquí. 

Com conèixer l'estalvi aproximat que es pot obtenir en la participació a les instal·lacions col·lectives?

Per les persones que vulguin conèixer, aproximadament, els kW òptims, els costos i estalvis per cada subministrament; s'ofereix la valoració gratuïta i anònima. Per fer-ho, caldria disposar d'una factura elèctrica, aportant-la a les oficines municipals o bé mitjançant l’enviament per correu electrònic a l’adreça cecastellsera@gmail.com.

Vols veure l'enregistrament de la jornada de presentació del dia 18? Clica aquí.