al contingut a la navegació Informació de contacte

Castellserà Solidari

En la nostra comunitat actual, sabem que hi ha molta gent que, sense estar formalment organitzada, ja s'ajuda mútuament com a part de la seva rutina diària.

Això és inspirador, i volem construir sobre aquesta base, creant un projecte que abraci la solidaritat i l'ajuda mútua.

Persones disposades a compartir (voluntàries) 

Aquelles persones que estigueu disposades a dedicar una part del vostre temps i esforços per ajudar altres membres de la comunitat. El temps que es vulgui compartir és a criteri de cadascú.

Persones que volen ser acompanyades 

Aquelles persones que podeu necessitar diferents formes d'ajuda, com acompanyament, assistència o qualsevol altra cosa que pugui millorar la vostra vida.

Es garantirà l'anonimat per a qui vulgui participar-hi de manera confidencial. Recordeu que tots aquests serveis s’ofereixen de manera voluntària i gratuïta.

Si no esteu en cap dels dos grups, però teniu idees, suggeriments o comentaris de millora, estarem encantats de rebre'ls. La vostra participació i aportació són crucials per fer d'aquest projecte un èxit per a tothom.

Estem aquí per ajudar-vos i fer que Castellserà sigui un lloc més fort i més unit.

COM APUNTAR-VOS?

Des de l'Ajuntament, tenim la voluntat de tirar endavant aquest projecte de “Castellserà solidari” amb l'objectiu de garantir que totes les persones del poble puguin viure amb més qualitat de vida, sense deixar a ningú al marge. Per aconseguir-ho, necessitem la vostra participació activa i el vostre suport.

A l'Ajuntament, al Centre Ambulatori, als Serveis Socials i altres entitats, trobareu els models d'inscripció. En cas d'estar interessats, us convidem a omplir els formularis i deixar-los a la bústia de l'Ajuntament, enviar-los per correu a administracio@castellsera.cat o contactar amb nosaltres per telèfon al 973610005.