al contingut a la navegació Informació de contacte

Finalitzen les obres a l'Avinguda de l'Esport

DIJOUS 27 JUNY 2019

Durant aquest mes de juny, han finalitzat les obres de dotació de serveis i pavimentació de l'Avinguda de l'Esport (Fase 2), que inclou una petita part dels carres Llibertat i Joan Benet.

La primera fases es va acabar a principis d'aquest 2019 i amb l'execució d'aquesta segona fase finalitza la pavimentació d'una de les vies de més embergadura del municipi. L'obra s'ha executat durant els mesos d'abril, maig i juny de 2019.

Tal com marcava el projecte executiu, els primers treballs van ser la substitució d'una claveguera antiga per una de nova, amb previsions d'escomeses per als patis, perquè en cas de noves construccions no faci falta obrir de nou el carrer.

L'acabat del carrer ha estat amb aglomerat tenint en compte el continu pas de vehicles pesants pel carrer. També s'ha construït, al costat oest del carrer, zona d'aparcament per a 30 vehicles.

L'obra, amb un pressupost de 123.979,14€, ha estat finançada amb subvencions finançerament sostenibles de la Diputació de Lleida. També ha comptat amb contribucions especials per part dels veïns del carrer i finançament propi de l'Ajuntament.

Amb la col·laboració de Diputació de Lleida

Document Actions