al contingut a la navegació Informació de contacte

Incidències recollida rebuig

Aquesta nit s'ha procedit a una inspecció més acurada del rebuig que s'havia tret per la recollida. Després de valorar totes les incidències us fem resum dels errors més habituals.

Roba i calçat

Tota la roba i el calçat l'heu de llençar a la deixalleria, al contenidor de la roba. No és rebuig.

Safates plastificades

Safates de color platejat o dorat de la pastisseria s'han de tirar al paper, igual que l'envoltori habitual de color marró de les barres de pa, que es paper i no rebuig.

Cuina

Els tovallons de paper, així com el paper de cuina, brut de menjar, es llencen a l'orgànic. Les bosses de plàstic on ens posen el peix o la carn, es poden llençar als envasos.

Medicaments

Les capses de cartró dels medicaments s'han de llençar al paper. Els blísters que estiguin buits als envasos. Pots de medicaments plens o pastilles cal portar-les a la farmàcia.

Fustes

Trossos de fusta, calaixos, retalls de parquet, caixes de fusta i altres similars, s'han de llençar a la deixalleria, al contenidor destinat a la fusta.

Voluminosos

Paraigües, parasols, cadires de plàstic, joguines velles, caixes de plàstic, són residus que van al contenidor de voluminosos de la deixalleria.

Cartró

Els tubs de cartró del paper de wàter s'han de llençar al cartró, no son rebuig.

Portem un mes amb un índex de recollida molt bo i és gràcies a l'esforç que fem tots plegats per millorar. Us demanem però que seguiu sent curosos amb la selecció. Sobretot amb plàstics i envoltoris, que s'han de llençar als envasos i les restes de menjar i poda, que s'han de llençar a l'orgànic.

AL REBUIG NOMÉS: Bolquers, compreses, tovalloletes, restes d'escombrar, cendra, sorra de gat o papers plastificats, molt bruts de peixateria i carnisseria. En cas que la bossa contingui residus que no hi van es deixarà al l'enganxina d'incidència.

Qualsevol dubte us animem a comunicar-ho a l'Ajuntament i us el mirarem de resoldre.


Gràcies per la vostra col·laboració.

Document Actions