al contingut a la navegació Informació de contacte

Jornada d'Ecoturisme

9.30h - Arribada dels participants i lliurament de documentació.

9.45h - Benvinguda. A càrrec de Marcel Pujol, Alcalde de Castellserà i de Salvador Bonjoch, President del Consell Comarcal de l'Urgell.

10.00h - L’ecoturisme a Catalunya: oportunitats i reptes d’un sector en creixement a càrrec de Xavi Cazorla, secretari tècnic de la Taula d’Ecoturisme de Catalunya

10.40h - Projectes de col·laboració basats en el desenvolupament sostenible, el turisme, la conservació i l’estudi de la natura, a càrrec de Marcel Gutinell (Cooperativa Gisfera).

11.40h - Experiències d’agroturisme amb Mireia Cabrero Calmet (Casa Rural O Chardinet d’a Formiga); Guillem Figueras i Natacha Filippi (Associació corremarges de Comalats); Irene Barón i Roger Tutusaus (Boira Experience); i Minerva Sellés (Observatori Els Sentits de Vallbona de les Monges)

13.00h - Taula rodona: Turisme, natura i territori, moderada per Maribel Pedrol. Teresa Fuentes (gerent de l’Associació Leader de Ponent); Jaume Ramon (president de l’Associació de Cases Rurals de l’Urgell i del GEMA de Tàrrega); Mario Urrea (alcalde de Torrebesses) i Juli Alegre (Director del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida).

14.00h - Dinar i tot seguit, visites.

La jornada és gratuïta, però cal la inscripció a través de l’Oficina Comarcal de Turisme de l’Urgell, al telèfon 973 500 707 o per correu a promotur@urgell.cat

La Panera
  • Quan 19/10/2018 des de/d' 09:30"
  • On La Panera
  • Email
  • Telèfon de contacte 973500707
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal