al contingut a la navegació Informació de contacte

Viu l'hort - Fira d'horticultura

A les 8.30h. Sortida - Caminada i visita a l0hort del Josep Moret, horticultor local, especialitzat en horticultura ecològica. Sortida des del recinte firal.

A les 10.30h. Taller - Com fem hort?

Aprendrem com plantar cada hortalissa, com fer cavallons, entutorar, poda de tomaqueres, pebroters i alberginieres. Quines varietats es planten a cada època...etc. A càrrec del Lluís de la Ràpita, propietari de l'Horta d'en Lluís, empresa dedicada a la venda de planter i hortalisses.

A l'espai hort.

A les 12.00h. Xerrada - Corremarges

A l'espai xerrades.

A les 16.00h. Xerrada - Sistemes de reg per al nostre hort.

A càrrec de la Sra. Josefina Rubió, gerent de l'empresa "La casa del reg".

A l'espai hort.

A les 17.00h. Taller - Canalla a l'hort. Cuidar i veure créixer aquelles plantes que has plantat tu mateix és bàsic perquè els més petits aprenguin a apreciar el valor dels horts. Vine i planta tu mateix una hortalissa. A càrrec de l’assemblea pagesa.

A l'espai tallers.

A les 17.30 hores. Taller - Nocions bàsiques de poda.

Coneixements bàsics de poda per les necessitats de cada arbre que puguem tenir a l'hort i correcte maneig de les eines. A càrrec del Sr. David Borda Llobet, gerent de Vivers Borda.

A l'espai hort.

A les 18.00 hores. Taula rodona - Compartim experiències.

Les vivències que ens proporcionen els horts no només no es poden perdre sinó que s'han de compartir. Vine i explica anècdotes, i posem sobre la taula, diferents maners de fer, de joves a grans i de diferents cultures. Moderat per Josep Moret.

A l'espai xerrades.

Zona esportiva
  • Quan 14/04/2019 de 08:30 a 22:00
  • On Zona esportiva
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal