al contingut a la navegació Informació de contacte

Comunicat oficial

Comunicat de l’Ajuntament de Castellserà

L’Ajuntament de Castellserà ha adoptat les mesures preventives establertes pel Govern de la Generalitat per evitar la propagació del coronavirus després de l’activació en fase d’emergència del Pla de Protecció Civil de Catalunya per malalties emergents. Es tracta d’una sèrie d’actuacions de contenció per disminuir el risc de contagi que s’aplicaran durant un període de quinze dies que es podria prorrogar en funció de l’evolució de la situació.

 

Període de restriccions - Des del dia 13 fins al 27 de març ambdós inclosos

 

Tancaments d’equipaments i suspensió d’activitats

Es determina el tancament dels següents equipaments municipals: llar de jubilats, biblioteca municipal, La Garuta, La Panera i pavelló poliesportiu. Es recomana que en places i espais públic s’eviti al màxim les aglomeracions de persones.

Queden suspeses totes les activitats previstes dins el període indicat, tant de l’Ajuntament com de totes  les entitats locals.

 

Tancaments dels centres educatius

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars.

 

Oficines municipals

Les oficines municipals romandran tancades al públic durant el període de restriccions. L’atenció al públic es farà per telèfon o via telemàtica i només s’atendran personalment aquells casos que així ho requereixin.

Es podran fer les consultes al telèfon 973610005 o als correus electrònics ajuntament@castellsera.cat i administracio@castellsera.cat

 

Us recordem que recomanem que es segueixi la informació dels canals oficials i no es difonguin informacions falses o no contrastades. Cal recordar que davant de qualsevol sospita es recomana trucar al telèfon 061 i es pot seguir la informació actualitzada al web del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Per últim, us recordem que aquestes mesures són provisionals i que responen a situacions canviants, per la qual cosa us mantindrem informats.

Document comunicat oficial

Document Actions